Jouw succes is ons doel

Transformeer jezelf met coaching en online cursussen.

Bereik je doelen en ontdek je volledige potentie, ontketen jouw innerlijke kampioen.

Train2learn bestaat uit een gepassioneerd team van trainers, coaches en experts op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Onze missie is om jou te helpen jouw volledige potentieel te bereiken en de beste versie van jezelf te worden. Wij bieden online cursussen en persoonlijke coaching aan, gericht op het transformeren van jouw leven en carrière. Met bewezen methoden en een holistische aanpak, leren we jou hoe je uitdagingen kunt overwinnen, obstakels kunt omzetten in kansen en hoe je een leven vol voldoening en succes kunt creëren. Kom bij ons en ontdek jouw innerlijke kracht om te groeien, te bloeien en te schitteren als nooit tevoren.

Over ons

Onze transformatie coaching en cursussen zijn de sleutels tot jouw ware potentieel.

Wij zijn een team van ervaren trainers en coaches die mensen helpen om hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. We bieden verschillende trainingen en coaching programma's aan, gericht op persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Onze aanpak is praktisch en op maat gemaakt voor elke individuele klant, omdat we geloven dat iedereen unieke talenten en uitdagingen heeft. We werken samen met onze klanten om hen te helpen hun doelen te bereiken en hun leven en carrière naar een hoger niveau te tillen.

10+

Jaar Ervaring

Wat wij aanbieden

Onze Diensten


Coaching


Online Cursussen


Trainingen


Workshops


Spreker Huren


Teambuilding

Wil Je Groeien En Jezelf Ontwikkelen?

Wil je blijven vastzitten in je comfortzone, of ben je klaar om te groeien en de beste versie van jezelf te worden?

Huidige

Online cursussen

Superbrein

Met de Superbrein-cursus leer je de technieken van de beste geheugenkampioenen ter wereld om je geheugen en cognitieve vaardigheden te verbeteren. Gegarandeerd resultaat binnen enkele weken! Leer hoe je informatie opslaat en onthoudt als nooit tevoren en ontdek de kracht van je eigen superbrein. Mis deze kans niet om je mentale capaciteit te maximaliseren!

Trainer: Asheq Waziri

27 Lessons

Beginner Level tot Expert Level

Online financiële vrijheid

Van droom naar Werkelijkheid

Waarom kiezen voor Train2Learn

Wordt de architect van je eigen succes.


Ervaren coaches


Gegerandeerde resultaat


100% tevredenheidsgarantie

Testimonials

Wat Zegt Men Over Ons

David Ariza Lora

Eigenaar bij DORDTSE DINGEN TV, Verbinder, Moderator, Dagvoorzitter, Sociaal denker

Asheq is een uitstekende trainer die bij ons een workshop heeft gegeven voor kinderen op de basisschool. De kinderen lagen aan zijn lippen en hun zelfvertrouwen zag je groeien tijdens de training. Wat deed hij dat goed! Hij leerde kinderen op een makkelijkere manier om woorden te onthouden. De kinderen lukten het niet zelf maar na zijn training konden ze het allemaal! Het was een bijzondere en geslaagde dag.

Kalian Sams

Professionele honkbal speler in het Nederlandse team, instructeur en motivational speaker.

Asheq is een geweldige spreker die zijn publiek weet te boeien met zijn gepassioneerde en oprechte manier van praten. Hij is oprecht geïnteresseerd in anderen en wilt ze graag helpen. Zijn stemgeluid is kalm en boeiend, en zijn woorden zijn inspirerend en laten een blijvende indruk achter. Of je nu op zoek bent naar motivatie, begeleiding of gewoon een betekenisvol gesprek, Asheq is een aanrader voor iedereen die zijn persoonlijke en professionele ontwikkeling wil verbeteren. Hij is een waardevolle bron van inspiratie en wijsheid voor iedereen die met hem in contact komt.

Abubakr Sharif

MSc student Aerospace Engineering Tu Delft

De adviezen die ik heb geleerd zijn niet alleen informatief en inzichtelijk maar ook meteen bruikbaar in de praktijk. Het heeft mij vooral geholpen in de voortgang van mijn studie.

Whatsapp 0031648169835

Email:info@train2learn.nl

Site: www.train2learn.nl

Copyright 2022 . All rights reserved