Jouw succes is ons doel

Contacteer ons

Zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen.

Vul hieronder je gegevens en vraag in.

Testimonials

Wat Zegt Men Over Ons

David Ariza Lora

Eigenaar bij DORDTSE DINGEN TV, Verbinder, Moderator, Dagvoorzitter, Sociaal denker

Asheq is een uitstekende trainer die bij ons een workshop heeft gegeven voor kinderen op de basisschool. De kinderen lagen aan zijn lippen en hun zelfvertrouwen zag je groeien tijdens de training. Wat deed hij dat goed! Hij leerde kinderen op een makkelijkere manier om woorden te onthouden. De kinderen lukten het niet zelf maar na zijn training konden ze het allemaal! Het was een bijzondere en geslaagde dag.

Kalian Sams

Professionele honkbal speler in het Nederlandse team, instructeur en motivational speaker.

Asheq is een geweldige spreker die zijn publiek weet te boeien met zijn gepassioneerde en oprechte manier van praten. Hij is oprecht geïnteresseerd in anderen en wilt ze graag helpen. Zijn stemgeluid is kalm en boeiend, en zijn woorden zijn inspirerend en laten een blijvende indruk achter. Of je nu op zoek bent naar motivatie, begeleiding of gewoon een betekenisvol gesprek, Asheq is een aanrader voor iedereen die zijn persoonlijke en professionele ontwikkeling wil verbeteren. Hij is een waardevolle bron van inspiratie en wijsheid voor iedereen die met hem in contact komt.

Abubakr Sharif

MSc student Aerospace Engineering Tu Delft

De adviezen die ik heb geleerd zijn niet alleen informatief en inzichtelijk maar ook meteen bruikbaar in de praktijk. Het heeft mij vooral geholpen in de voortgang van mijn studie.

Whatsapp 0031648169835

Email:info@train2learn.nl

Site: www.train2learn.nl

Copyright 2022 . All rights reserved